Mozilla Thunderbird 91.0

De Mozilla Foundation heeft versie 91 van Thunderbird uitgebracht. Thunderbird is een opensourceclient voor e-mail en nieuwsgroepen, met features als ondersteuning voor verschillende mail- en newsaccounts, een spamfilter, spellingscontrole en een aanpasbaar uiterlijk. In versie 91 is onder meer een waarschuwing toegevoegd wanneer er een emal naar een mogelijk niet bestaand adres wordt gestuurd, of als er teveel adressen op de publieke adresregel staan. Verder is er ondersteuning voor CardDAV en is er een native client voor een MAc uitgerust met een Apple Silicon-processor. De complete changelog voor deze uitgave kan hieronder worden gevonden. What’s New

DHL Servicepunt
DPD Servicepunt
Alle rechten voorbehouden © , TRL Mobile BV
Powered by LinQxx.
LinQxx - Websites - SEO - Hosting - Drukwerk