• Home
  • Nieuws
  • Pi-hole Core 5.4 / Web 5.6 / FTL 5.9

Pi-hole Core 5.4 / Web 5.6 / FTL 5.9

Versie 5.4 van Pi-hole Core is verschenen. Ook zijn Pi-hole Web 5.6 en FTL 5.9 uitgekomen. Pi-hole is een advertising-aware dns- en webserver bedoeld om te draaien op een Raspberry Pi in het netwerk. Als op de router naar Pi-hole wordt verwezen voor dns-afhandelingen, zullen alle apparaten binnen het netwerk er automatisch gebruik van maken zonder dat er instellingen moeten worden aangepast. Vervolgens worden advertenties niet meer opgehaald, waardoor pagina’s sneller laden. In potentie kan er ook malware mee buiten de deur worden gehouden. Voor meer informatie verwijzen we jullie door naar de uitleg en video’s op deze pagina, of deze handleiding van tweaker jpgview. De belangrijkste veranderingen die in deze uitgave zijn aangebracht zijn hieronder voor je op een ritje gezet. Highlights

DHL Servicepunt
DPD Servicepunt
Alle rechten voorbehouden © , TRL Mobile BV
Powered by LinQxx.
LinQxx - Websites - SEO - Hosting - Drukwerk