• Home
  • Nieuws
  • GeForce Game Ready Driver 472.12 WHQL

GeForce Game Ready Driver 472.12 WHQL

Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 472.12 WHQL, zijn geschikt voor Windows 7 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Kepler-architectuur of nieuwer. Deze uitgave voegt onder meer ondersteuning toe voor de final release van Windows 11, die inmiddels de release to manufacturing-status bereikt heeft. Verder treffen we verbeteringen aan voor de spellen Alan Wake Remastered, Deathloop, Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World en World War Z: Aftermath. De changelog laat verder enkele bugfixes zien en een aantal problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready for Windows 11

DHL Servicepunt
DPD Servicepunt
Alle rechten voorbehouden © , TRL Mobile BV
Powered by LinQxx.
LinQxx - Websites - SEO - Hosting - Drukwerk