• Home
  • Nieuws
  • AMD Radeon Software Adrenalin Edition 21.10.1

AMD Radeon Software Adrenalin Edition 21.10.1

AMD heeft een nieuwe versie van zijn Radeon Software Adrenalin Edition 2020-drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7730(M) en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. In versie 21.10.1 treffen we onder meer officiele ondersteuning aan voor Windows 11 en zijn er verbeteringen aangebracht voor de spellen Far Cry 6, Naraka: Bladepoint, PlayerUnknown’s Battlegrounds en de open bèta van Battlefield 2042. Daarnaast zijn er natuurlijk weer de nodige problemen verholpen en een aantal problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Support For

DHL Servicepunt
DPD Servicepunt
Alle rechten voorbehouden © , TRL Mobile BV
Powered by LinQxx.
LinQxx - Websites - SEO - Hosting - Drukwerk